Anna Medium i Skåne

Härliiga vänner, vad roligt att ni har kommit hit till mig och min blogg för att läsa ett inlägg som ska handla om att jag någon gång ibland får vägledning i Lund av Anna Medium i Skåne, här kan du klicka dig in på hemsidan

Som ni hör av namnet att döma så är det då ett medium som ger denna vägledning i Lund. Anna Medium i Skåne har möjlighet att vara ett stöd och en samtalspartner och så beror det förstås lite grand på vad det är man känner att man behöver få vägledning i. Anna Medium i Skåne som ger denna vägledning i Lund med omnejd har arbetat med själavård under lång tid och har erfarenhet av att möta mänbniskor med ett hjälpbehov. Ni är säkert nyfikna på att få veta varför jag går till ett medium? Jo, jag har en tro precis som många andra människor även dem har en tro även om alla människor förstås inte tror på samma saker. I mitt fall är det väl mer så att jag är övertygad om att de människor som inte längre finns bland oss, de som gått vidare till andra sidan, fortfarande finns kvar, och de själarna kan via Anna Medium i Skåne kommunicera med oss och ge oss budskap. Dessa budkap får jag till mig genom den kanal till andevärden som Anna Medium i Skåne är, det är därför jag vänder mig till henne för att få denna vägledning i Lund. Om ni har ett lika öppet sinne som jag kanske denna vägledning i Lund med omnejd vore något även för er? I sådana fall tycker jag att ni ska höra av er till Anna Medium i Skåne.