El Amraoui, Jamila

Hej och välkomna hit till mig och min blogg! Jag tycker att det är bra att till små knep för att bättra på sitt utseende. Alla sätt är bra utom de dåliga är det någon klok människa som någon gång har sagt, och nu när jag har varit på en skönhetssalong som heter El Amraoui, Jamilia och fått hjälp med att få snygga ögonbryn så ville jag berätta om det här för er. För dem som är intresserade av att få hjälp med 3D bryn i Växjö så är det här det perfekta stället att gå till, för att få den här hjälpen.  

 

Jag var inte nöjd med hur mina ögonbryn såg ut, jag har ägnat mycket tid till att försöka få dem snygga. Ja ni vet säkert själva hur det kan vara när man står med en pincett och ska plocka bort alla små strån för att sedan försöka måla dem som är kvar så det skulle se någorlunda snyggt ut. Det här var tidskrävande och det var så svårt att få det där perfekta resultatet. Jag vet faktiskt inte hur mycket tid jag har lagt på det här. Det var långt ifrån alltid som det blev så som jag önskade. Mina ögonbryn som är väldigt tunna och färglösa syntes knappt, mer än de strån som ibland stretade åt lite olika håll och riktningar. Nu med denna nya teknik inom 3D bryn så har jag fått en riktigt naturlig look, med vackra ögonbryn. Jag vill rekommendera er som söker efter en salong som kan hjälpa er med 3D bryn i Växjö, att beställa en tid till El Amraoui, Jamilia. Denna teknik med 3D bryn har blivit en stor succé i hela Sverige. Hos El Amraoui, Jamilia, är de välutbildade och skickliga på det här!