Jag tror att healing kan hjälpa er!

Varmt välkomna hit in till bloggen alla mina underbara och fantastiska följare! Jag har tidigare skrivit ett par inlägg om hur jag har blivit hjälpt av healing. Det här väckte ett väldigt stort intresse hos er trogna och lojala läsare och ni är nu många som har kommenterat dessa tidigare inlägg och önskat att få ytterligare information om det här stället som heter Sangi Inre/Yttre balans. Det är väldigt fint att det nu är så många som är intresserade av att få healing i Sölvesborg, eller hjälp med något annat på Sangi Inre/Yttre Balans. Faktiskt så har det här intresset visat sig vara så stort så även för er som önskar er healing i Sölvesborg med omnejd ska vända er dit! Healingen kan läka både kroppsliga och själsliga bekymmer och det finns en speciell slags healing som heter Star Code Healing och den har hjälpt mig. Faktiskt så är jag helad nu! Förresten så är det så mycket mer än healing som det går att få hjälp med! 

 

Nu har jag varit på Sangi Inre/Yttre Balans igen och där har jag med Tarotkortens hjälp fått reda på hur resten av 2019 kommer att bli för mig. Vi gick igenom det här årets utmaningar och potentiella gåvor. Här vävdes det samman kunskaper om färger, numerologi, stenar och örter, ljus och andevärlden med mera, och råd och tips om hur jag kan få ut det bästa ur det här året. Jag tycker att dessa Tarotkort är riktigt spännande och att det här skulle kunna vara något även för er som har ett öppet sinne och är mottagliga för gåvor och budskap med en stark andlig innebörd. Framförallt så har ändå denna healing i Sölvesborg hjälpt mig väldigt mycket och det vet jag att ni också skulle kunna ha stor nytta av att gå på! Jag hoppas att ni ska finna något för er som fungerar!